HET RESET!WEEKEND

 

Het Reset!Weekend is er voor ieder die meer plezier, voldoening en energie uit het werk wil halen. Het traject staat in het teken van bezinning, hergroepering en actie en begint met het beantwoorden van vragen als: hoe energiek sta ik nu in mijn werk? Hoe komt dat? Wat waren mijn doelen, wat zijn ze nu? Ben ik nog op koers? Wat moet er volgens mij veranderen?  

Wanneer u zich eenmaal (opnieuw) bewust bent van dat wat u energie kost en geeft, wat u belangrijk vindt en wat bij u past, kunt u gericht aan de slag om het plezier in uw werk te bevorderen. Het Reset!Weekend is als volgt opgebouwd:
 

 

 

Voorbereiding

 

Het Reset!Weekend start met een zogeheten nulmeting. Aan de hand van onder andere een speciaal voor dit traject ontwikkelde vragenlijst brengen we alle aspecten van uw actuele vitaliteit in kaart.

 

 meer over de nulmeting

 

Trainingsweekend

 

In een driedaagse training nemen we samen uw vitaliteit onder de loep. U wordt zich bewust van wat voor u wel en niet bijdraagt aan een optimaal energieniveau. In diverse workshops en individuele sessies besteden we aandacht aan de verschillende elementen van vitaliteit en hun onderlinge samenhang. Ook geven we praktische tips en onderzoeken we samen de mogelijkheden om van uw werk opnieuw een positieve ervaring te maken.

 

 bekijk het programma

 

Actieplan

 

Samen met de aanwezige coaches/begeleiders kijkt u dit trainingsweekend naar wat ervoor nodig is om zo vitaal mogelijk in uw werk te staan. Het weekend wordt afgesloten met het opstellen van een passend, persoonlijk en concreet actieplan om de doelen, die u in dit weekend geformuleerd hebt, ook echt te bereiken.


 meer over het persoonlijk actie plan

 

 

Vervolgtraject

 

In de weken na het trainingsweekend brengt u uw persoonlijke actieplan ten uitvoer. U kunt daarbij rekenen op ondersteuning van de coaches van het Reset!Weekend. Na een half jaar worden in een terugkomdag de individuele resultaten besproken en de effecten van het Reset!Weekend geëvalueerd.

 meer over individuele coaching

Telefoon | 06-20361387
E-mail | info@resetweekend.com
"Al onze woorden zijn kruimels die afvallen van de feesttafel van onze geest." – Kahlil Gibran

Het Reset!weekend is een initiatief van:

Hans Pleiter

Te volgen op:

Linked In